26 nov. 2013 Ordensjuveleraren

Besök hos Lars Kjellander ordensateljé som drivs av paret Lars och Lena Kjellander. De är kungliga ordensjuvelerare och tillverkar bland annat utmärkelserna för Serafimer- och Nordstjärneordnarna. Ordenstecken visas och hantverket att tillverka dem förklaras.

5 platser lediga eftersom ateljén är liten. Endast för SOF-medlemmar (som betalat medlemsavgift). Medlemmar som tidigare ej besökt ordensjuveleraren har företräde.

Föranmälan krävs till Richard Nyström richard.nystrom@ordensforeningen.se. Avgift 100 kr per person. Betalas kontant vid mötet. Viktigt med återbud vid sjukdom så att ersättare kan komma.

Börjar kl 18.00, tisdagen 26 november 2013 (bra vara där 5-10 min innan). Efteråt går vi till en pub runt hörnet för samkväm. OSA, senast fredag 22 november.
Adress: Rehnsgatan 11 (T-bana Rådmansgatan utgång Handelshögskolan).